Konsultacija na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva

 

Nakon dobro postavljene analize Vaseg poslovanja, vrlo važnu ulogu u daljem razvoju igraju konsultanti sertifikovani od strane Datalab-a, specijalizovani za određene oblasti. Osnove Pantheon-a, Kadrovi, Novac, Plate, PDV, Proizvodnja, Putni nalozi, Roba…samo su neki od modula za koje pružamo konsultantske usluge godinama unazad.

Shodno Vašim potrebama, a na osnovu prethodne analize Vašeg poslovanja, konsultant ABC Projekta daće Vam sve potrebne informacije, usmerenja i zajedno sa Vama naći rešenja, kako bismo na kraju zajedno dobili rezultat koji očekujemo i koji smo planirali.

Veoma je vazno dobiti pravu informaciju u vezi sa obadirom pravih licenci čije če funkcionalnosti pokriti sve potrebe Vašeg preduzeća i kritične tačke naznačene u prethodnoj analizi poslovanja.

Pantheon Vam nudi različite vrste licenci, a izbor zavisi od kompleksnosti Vašeg poslovanja, tj. od toga da li imate proizvodnju, maloprodaju, interno ili eksterno knjigovodstvo i od mnogih drugih parametara.

Sa konsultantom vršite i dogovore u vezi sa ponudom, kupovinom licenci, instalacijom, implementacijom, a kasnije i održavanjem.

Konsultant je taj koji Vam stoji na raspolaganju za sve nedoumice vezane za pripremu implemenatcije, nedoumice u vezi sa Vašom infrastrukturom, radnim stanicama, zaštiti podataka, mrežama, radu maloprodaja, fiskalnih kasa, proizvodnje i ostalih faktora koji igraju važnu ulogu u kasnijoj implementaciji.