O nama

Preduzeće ABC Projekt D.O.O. kao partner Datalab-a, specijalizovano je za implementaciju, podršku i prodaju ERP sistema Pantheon. Mi smo tim sertifikovanih mladih ljudi i tokom godina smo dokazali da smo sposobni da na adekvatan način odgovorimo na Vaše zahteve i da zajedno sa Vama nađemo rešenja za Vaše poslovne procese. Znamo da je uspešno i efikasno vođenje preduzeća moguće jedino uz podršku kvalitetnog i sigurnog informacionog sistema. Mi smo zato izabrali Pantheon, a naši klijenti su izabrali nas, da Pantheon prilagodimo njihovim potrebama, a kasnije i pružimo efikasnu podršku u daljem rastu i razvoju.

Poslovno informacioni sistem Pantheon

Pantheon je poslovno informacioni sistem za mala, srednja i velika preduzeća. Širok spektar funkcionalnosti omogućava, da sistem koriste svi u preduzeću,  od rukovodstva, do nabavke i računovodstva.

Poslovni sistem Pantheon treba koristiti jer je:
– 100% usklađen sa zakonskom regulativom
– Sveobuhvatan, pokriva sve poslovne procese u jednoj firmi. Narudžbine, fakturisanje, računovodstvo, plate, proizvodnju, analizu poslovanja.
– Prilagodljiv je svakom korisniku
– Neograničen broj baza za vođenje poslovanja neograničenog broja Vaših preduzeća
– U svakom trenutku uvid u poslovanje preko desktop ili lap top računara.
– Programiranje vertikalnih rešenja, po sopstvenim potrebama

Pored implemetacije i obuke za Pantheon, nudimo Vam i ABC Full Solution, uslugu koja podrazumeva podršku u vidu IT usluga, računarskih mreža, zaštite i bezbednosti podataka, nabavku, povezivanje i obuku za fiskalnih kasa i printera.

Želite da saznate više o Pantheonu?